Četrtek, 8.9.2022


Zjutraj je Katjo zbudilo Zalino paničarjenje, saj se je zbudila 30 minut prepozno. Danes je velikokrat pometla tla, pospravila veliko zdravil in napolnila predale z iglami in brizgami. Morskemu prašičku je tudi držala odprta usta med zobnim posegom. Danes je bil že dan 24789, od kar Katja je isto kosilo, testenine s pečeno kokošjo in pestom iz Lidla. Stanejo 2,39€. Zvečer nas je presenetil novi obiskovalec. To je Edoardo, spet nek Španec, ki bo čez vikend ostal pri nas. Mislimo, da smo magneti za španske dečke. V Anini in Gajini sobi smo odplesale svojo koreografijo na pesem Mal naprej pa mal nazaj od Čukov in se vmes pogovarjale o sindikatih. Nato smo se preselile v drugo sobo in odigrale partijo Cards against humanity. Ne skrbite dragi sošolci, z veseljem jih prinesem v šolo.

V Bandonu je Zala pomagala pri pospravljanju, saj so imeli isti dan inšpekcijo, ki je šla zelo dobro. Imeli so tudi odstranitev vranice psa, saj je na njej zrastel zelo velik tumor. Pomagala pa je tudi pri nekaj ultrazvokih in fiksaciji živali med pregledi.


Danes so pri Ani opravili le dva odvzema krvi in urina ter dva rentgena. Prav tako je prišla muca, ki je imela debelo kepo dlake na desni strani saj je lastniki niso nikoli razčesali. Vse mačke so sedirali, saj so bile preveč “feisty”, da bi se pustile pregledati. 


Pri Gaji so imeli danes 7 letnega koker španijela, ki mu je bilo ime Mr. Darcy (iz Pride and prejudice). Bil je kastriran in Gaja je med posegom izpolnjevala anestezijski protokol. Ko se je po posegu zbudil ni hotel vstati, zato so ga morali nesti do boksa. Dobil je ovratnik, ki ga je trikrat snel, ko nihče ni gledal. Kmalu je veselo odšel domov, čeprav se je spotikal ob svoj ovratnik, ko je hodil. 

    

Komentarji