Ponedeljek, 5.9.2022 Danes je bilo, enkrat za spremembo, v Katjini kliniki dosti dela. Svoj dopoldan je preživela v ambulanti z veterinarjem in polnila predale z iglami in brizgami. Najlepša mucka na Irskem jo je lepo pričakala v hospitalu. Velikokrat sta se z mucko pocrkljali. 

Popoldne sta Zala in Katja odpravili z Mary prati obleke. V avtu so zaslišale čuden zvok in Mary je mislila, da je v avtu čas preživljala mačka. Pogledale so pod vsemi sedeži in nato probale odpreti haubo, vendar neuspešno. Na srečo je dan rešil mladenič, ki jo je uspešno odprl. Začudeno sta gledala v haubo, a ni bilo nobene mačke.


V Gajini ambulanti so imeli danes pacientko Bello, ki je prišla na zobni poseg. Med posegom se ji je hitro znižal utrip, zato so jo morali zelo hitro zbuditi, da niso tvegali njenega življenja. Po tem je bila zelo prestrašena in morali so jo greti z grelnimi blazinami. Prav tako je približno eno uro preverjala datum uporabe na hrani, preden je tekla na avtobus domov in ker je pozabila dežnik, jo je med hojo ujel dež.


Ker je bil danes ponedeljek je bil v Anini mačji kliniki zelo pester dan. Zjutraj so prišle 3 zelo majhne muce, ki so imele manj kot 7 tednov (to vemo po barvi oči- če so te modre, so mladiči stari največ 7 tednov). Ker so imele diarejo, so sumili na pravo virozo, zato so, ko so jih čistili, morali nositi posebne plašče, da se njihova delovna oblačila ne bi umazala. Opoldne so s posebno kamero, ki se poveže s tablico pregledali uho mačke, ki nima bobniča. Prav tako so ji očistili ušesa saj je imela zelo umazana. Ostale mačke so bile tam zaradi vakcinacije in ena zaradi zobnega posega. Ko se je Ana vračala domov, je šla na napačen avtobus in zato morala od postaje namesto 5 hoditi 30 min :)

Komentarji